Egy fogorvosi utazás ULTA-hoz az érzelmi dekompresszióhoz

biztonságos hely, biztonságos hely!
Oh, babes… You know, you’d think that being an “adult” (“air quotes”) would make things like going to the dentist easier, but it a lot of certainly does not. Legalább nekem.

Sóhaj…

HIRDETÉS

Elmentem a másik napot, és én nem viccelek, még akkor is, ha jó három napot töltöttem, mentálisan felkészültem magam a két töltelékre, még mindig elhagytam a fogorvosi irodai érzésemet, mintha csak visszamentes maratonokat futtatnék.

(Let’s just say that there were a few shots involved, moments of sheer panic and lots of clenched muscles.)

A végére – egy rendezvény, amely megpróbáltam, úgy éreztem, hogy olyan érzelmileg lecsapoltam, hogy valamit kell tennie, hogy együtt tartsuk együtt, és hogy valami biztonságos helyet találhat a sminkre. Sooo I made an emotional emergency pit stop to Ulta, which is conveniently located just three minutes away from my dentist’s office in Petaluma.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Side Note: Új fogorvosot találtam! Most megyek Permalra fogászati ​​ellátás a Petaluma-ban, és Dr. Permalla fantasztikus. Ő kedves, gondoskodó és korlátlan mennyiségű türelem … még velem, a világ sok szorongó és kemény crybaby, ha ha! Hűvös fogászati ​​technikákat használ, hogy a lehető legkényelmesebbé váljon, és olyan dobozos eszközöket, mint a Nucalm, hogy csökkentse a stresszt. The entire office has a good vibe, and — bonus (well, I think it’s a bonus) — everyone who works there is a woman! És mindannyian hihetetlenül szépek.

Jobb, mielőtt elhagytam a fogorvosi irodát, a doki azt mondta nekem, hogy nem enni semmit rágós vagy ropogósnak a következő néhány órában a zsibbadás miatt, és nem akarta, hogy harapjak a nyelvemre, így természetesen én vagyok, én vagyok Ezt úgy értelmezik, hogy “meg kell enni egy pint häagen-dazs dulce de leche fagylaltot”, amit teljesen megtettem, miután hazaértem Ulta-tól!

Míg ott voltam Ulta-nál, azt gondoltam, hogy meg kell keresnem a 8 dolláros kettős végű Clinique szempillaspirálot (az egyik oldalon van, és a szempillaspirál van), amelyet Chelsea barátom ajánlott a megjegyzésekben, de a Tárolja és online (Bummer), ezért helyette, a Joico kedvenc kondicionálómosamat állítottam be, és krémes árnyékpaletta van Revlonból.

Oh, and you know how there’s always that one person looking through every freakin’ bin in the area near the cash wrap where they have all the little extras? Az lennék én.

I found a few interesting things there this time, like this big-@ss bag of pink glitter! A csillogó darabok masszívak voltak, és haver – ha ez volt a 90-es években a klubbadási napok alatt, akkor valószínűleg csak az egész dolgot öntöttem az egész testemre a fejembe. Dang, ez néhány súlyos csillogás.

Ezek a darabok hatalmasak.
Én is láttam egy terméket a boob verejtéknek (ez egy dolog?!), És a régi fave, az UD meztelen alapok paletta, amelyet mindig azt gondoltam, hogy enyhén alulértékeltem.

Végül a boltba kerültem, majd hazaértem a jégkrémemet. Aztán lőttem fel egy sorozatot, amelyet elkezdtem élvezni a Netflix-en, amely az úgynevezett, amely egy olyan személyről szól, aki egy lányt, és végül megkapja őt, hogy beleszeret vele. Összesen bűnös öröm!

HIRDETÉS

Mindössze annyit kell mondanom, hogy köszönöm a smink, a fagylalt és a netflix számára!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *