Szombat szörfözés, 2018. június 16.

Ha az összes ételem így jelent meg!
Ha minden étkezés az étkezési virágokkal díszített műalkotás, erősen hiszem el, hogy az úthalom véget ér, ahogyan megértjük, és minden webes megjegyzés minden híres weboldalon a világon kivételesen polgári, valamint udvarias lenne .

Úgy értem … nézd meg ezt a pirítóst. Ez olyan, mint a képzőművészet. Pontosan hogyan tudsz eldönteni a szépségét? csak néztem, hogy boldogabb …

HIRDETÉS

That’s ricotta cheese, as well as those are strawberries, pistachios, honey, as well as what Creekside Bakery in Novato (which is where I got it the other day) phone calls “edible flora.”

Nem vagyok biztos benne, hogy milyen típusú virágok … Ha tudod, ne légy félénk. Hook a Wanna-BE-BE katerturalista fel!

Ezt reggelizni fogom, amint felfedezek néhány ízletes ehetőséget? Virágok … Nem ma. Ma reggel lefeküdtem az eggo waffles mogyoróvajjal, valamint mazsolával a tetején (reggeli a bajnokok).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Whatcha ma reggel reggelire van? Kérjük, értsd meg, hogy nem ítéllek, ha belélegezed az ételt, miközben a hét szombati szörfözési történetét olvassa el. Felkapok egy rühös fenevadat? every morning, as well as the beast proceeds to rampage with my life up until it gets some food in its tummy.

Megértette, hogy ezek a rúzs sapkák eltávolítása volt? Nem, de feltételezem, hogy megvásárolhatom őket, hogy cserélje ki az átlátszatlan standard-kibocsátás átlátszatlan sapkáit, valamint különböző méretben kapható különböző márkák formájában.

Igen, van egy Mac.Az elme fúj!

Kívánom, hogy ezt hittem, mivel legvalószínűbb három évet töltöttem az életem megnyitásának programjával, valamint a rúzs sapkák bezárásával, hogy felfedezzem a megfelelő színt, ha egészítem fel egész időt.

Mint, ez egy szempillaspirál pálca. Pontosan milyen magas tech lehet …? Well, apparently, Chanel’s latest wand for the new volume Révolution de Chanel Mascara seems quite fancy.

Először is, ez az első szempillaspirál, amelyet 3D nyomtató készített. A zaklatás megakadályozása érdekében a tiszta méhsejt-szerkezetet úgy tervezték, hogy lassan szifonozza a szempillaspirálot, így nem minden rohanás egyszerre.

If you’re looking for a task in the indie beauty biz, here’s a story about exactly how beauty entrepreneurs hire people for their companies.

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok otthoni ülésekre futó nők száma, valamint a közelgő 2018-as félidős választásokon végzett kormányzók száma meghaladta az előző éveket, a média továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy mit viselnek …

“A politikában még mindig igaz, hogy hacsak a férfi öltözék nem a normális, ráncos, foltos vagy egyenesen szokatlanul – a ruházat általában nem kritikát követ. Chintan Desai, who is running for Congress in Arkansas, summed it up well when he composed to me: ‘I have never, not once, been asked about or had my wardrobe commented on while on the campaign trail.’

“A nők elkapása az, hogy még akkor is, ha professzionálisan öltözött, még mindig privális, hogy vizsgálják meg. Oscar de la renta híresen bírálta Michelle Obama kardigán, amikor elégedett Elizabeth Queen II-vel, annak ellenére, hogy az öltözéke teljesen “volt”.

– racked.com

Yo. Azóta, hogy a lábamat a gyakorlati lapos anya cipőjébe költöztem, a lábbeli opcióim nem voltak rettenetesen érdekesek, bár napként, ezek a nyári szandálok, amelyek a festett lábujjakkal olyan jól vannak, mint nekem.

Igazán szeretem a Carisa Janes, a Hourglass kozmetikumok vezérigazgatója. Egyszer megkérdeztem neki, és rendkívül hűvös volt.
Itt van, hogy pontosan megnégyszereződött az értékesítést, ha egy 1 millió dolláros csomagolást forgat, ami óriási sikert aratott.

Ne tegye meg a tavalyi Season Prada cipőjét, mézet, mézet, és por le a Ye Olde-kanyarban, valamint a Snap, mivel Reese Witherspoon jött vissza a törvényesen szőke 3.

IGEN!

Igazság? Ambivalens vagyok a törvényesen szőke 2, de néztem az első alkalommal, mint amennyit tudok számolni. Én luuuuuurves.

And whilst we’re lawfully Blonde-ing, this story exposes eight behind-the-scenes tricks from the movie. Like, did you understand that it was supposed to be set at Stanford in Palo Alto, as well as that the final graduation scene (which was filmed in England since Reese was filming something else there at the time) was a last-minute change, Szóval nem az eredeti vége?

Olyan sok szórakoztató tény!

Egyetért.

Nézd meg a szépség a börtönbárok mögött

Amikor egy háztartás muumuu teljes körű …

Oh, as well as if you occur to have any type of other innovative toast topping suggestions, please let me know, since I cannot eat one more piece of avocado toast. Csak nem tudom megtenni.

HIRDETÉS

(Nos … igen, de megérted, mit értem.)

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *