A smink viselése boldogabb emberré tesz?

Sok idő számomra, igen, a smink általában boldogabbá tesz engem.

Nem azt mondani, hogy a boldogságom csuklója a smink viselésére, mert ha nem töltem be a szemöldökemet bármely adott pénteken, a világ nem esik szét, és nem rendelkezem egy összeomlást, bár ez részben attól függ, hogy hol vagyok az én ciklus. I have been known to launch into a full-on Kim K. awful cry when I can’t find my tube of MAC In extra Dimension.

HIRDETÉS

Csak mondom’…

Általában igen, igen, azt hiszem, ez egy boldogabb ember. Szeretem a folyamatot. Művészi és kreatívnak érzem magam. Ráadásul sokkal kényelmesebb és képes vagyok, ha legalább egy kis sminket viselek. Nem kell teljes arcnak lennie.

Néhány évvel ezelőtt elmentem egy fázison, ahol a smink elkezdett egy kicsit, mint egy terhet. Majdnem? Rengeteg időt töltöttem az instagramról, és tudod, hogy hogyan van … sok olyan peeps van, akik teljesítik a hihetetlenül összetett sminket az Ig-on, és ez bonyolult, és hosszú ideig tart (legalábbis Számomra), és én próbáltam jobban a sminkben, ezért sok időt töltöttem a sminkemen – mint két óra naponta.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Először nagyszerű volt. Megtanultam néhány új dolgot, de úgy érzi, mint egy kötelezettség. A perspektívám megváltoztatta, hogy hol éreztem magam, hogy át kellett mennem az egész erőfeszítésre, hogy elhagyja a házat. Like, I had to spend two hours getting ready so that I could go to Target to get bread.

Igen, ez a fázis most már!

Tehát van a hosszú lengő válaszom. Igen, a smink viselése boldogabb ember, de ez nem csoda gyógyítás egy rossz napra, természetesen.

HIRDETÉS

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

P.S. TGIF. ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *