Húsvéti nomok

Kérdezd meg ezeket a dióról, haver.
KISBABA. Köszönjük neked, hogy elmondja nekem a sütő receptek pörköléséről. Totes kulcs volt. Én tette a “rusztikus” sárgarépa tegnap, akit húsvéti tegnap sültem, és minden különbséget tettem. (És igen, telefonon hívok semmit, ami nem néz ki Instagram ideális “rusztikus”))

Azt is elfelejtettem, hogy kijelentettem, hogy megosztom a go-brownie receptemet, de a nadrágom az utóbbi időben érezte, hogy a nadrágom úgy érezte, hogy a receptet új fotókkal szeretném foglalni. Ezen a héten a fedélzeten van, sok az El Hub örömére.

HIRDETÉS

Tegnap négy húsvéti ételt készítettem – a sárgarépa torta, a pörkölt baromfit, valamint a burgonyát, a pörkölt marhahúst, valamint a káposztát (amit az azonnali potban készítettem, valamint kinyilatkoztatott), valamint a pörkölt lemonda is mint rizs.

Pörkölt baromfi és burgonya (sózva a baromfit, mielőtt a marinádba helyezi, hatalmas különbséget tesz)
Corned beef as well as cabbage (and parsnips as well as carrots, if we’re gonna be specific)

Spárga (egy egész citromot szorítottam rájuk, mivel tetszik, amikor nagyon lemónak)

Tehát ez volt a spread! Nem tettem sokat, azonban sokkal többet tettem, mint amire számítottam. Először azt hittem, hogy csak a pörkölt baromfi, valamint a burgonya étkezés, mivel annyira könnyű, de azt hittem, “mi a helyzet a desszert?” Tehát hozzáadtam a sárgarépát, valamint a pár más dolgokat.

HIRDETÉS

Mi volt a húsvéti menüben? Ha egy sült burgonyát tartalmaz, valamilyen oknál fogva, hogy valóban le lett volna lennék … lol. Véletlenszerű élelmiszer gondolat, de valóban a sült burgonya hangulatában vagyok.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *