A Mac Jade Jagger arcát a nap arany fényes ásványi méretű szemhéjfesték x 4

Amikor a cél a kifutópálya …
Szavazom, hogy mindannyian lágy glam sminket viseljünk a célpontoktól a naptól.

Úgy döntöttek!

HIRDETÉS

Ha semmi más, azt hiszem, ez a világ sokkal érdekesebb hely, lol!

De komolyan, általában meztelenül csábítottam, amikor megcélozom a célpontba, mert #momlife, hacsak nem érzem magam ambiciózusnak, ebben az esetben, ha megnövelek a szempilláimat – talán – de csak Mac Jade Jaggerrel kellett mennem. Ez olyan szép! Hosszú idő alatt nem volt ilyen eksztatikus.

Gimme könnyű glam a hét bármely napján.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A jobb felső sarokban lévő blush-t viselek, a piros rúzs ideális, a négy a bal oldalon, a bronz pedig az alsó bal oldalon.
A gyűjtemény Le és a Mac számlálók és a MAC webhely kiválasztása december 14-én.

Ez valójában az utolsó pénteken az arcom volt, de csak a képek közzétételére kerültem. Ez egy meleg, teli bronzos barna füstös szem rózsaszín arccal és puha piros ajkával.

Használtam a rózsa arany csillogást szatén csillogó Mineralize Skinfinish, hogy kiemelje az arccsontokat és az orromat.

The shadows in this quad, golden shine Mineralize Eye shadow X 4, are a lot like the baked eyeshadows at Chanel.
Ezt a pillantást tettem, ami megkönnyíti a füstös szemeket, mintegy 1000-szer könnyebb, BTW. Ez egy trükk, hogy egy ugrás kezdje a fényes-sötét füstös gradienseket. Megrétegeztem két krémszínű terméket, egy könnyebb és egy sötétebb, a fedélemen, mielőtt a porm szemhéjfestéket alkalmaztam a quadban. because creams are much easier to scoot around than powders, it’s easy to tweak how high up you take your darker color and map out the whole overall shape of your smoky eye when you do it this way.

The lighter cream shade, which I used as an all-over base on my lids, was warm matte brown Bite appeal Multi-Stick in Honeywheat, and the darker cream (technically, it’s a creamy liner) was MAC Teddy Eye Kohl, which I alkalmazzák a lash vonalat és csak alig a gyűrődésbe. then I blended Teddy’s edges into Honeywheat and applied the rose gold shade and the brown from the quad on top.

HIRDETÉS

Próbálja ki, hogy a krém trükk az egyik ilyen nap! A füstös szemed könnyebbé válik.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *