Tourmaline, valamint fehér füst, két új Tom Ford Eye Kohl intenzív árnyalatok a Tom Ford Collection

két új árnyalatú szemceruza játszani Tom Ford
Ha mély merülsz a Tom Ford Line-be, telt el a népszerű, drága quadok, a luxus rúzsok, az extravagáns körömlakkok, valamint a drága parfümök, amelyek mindegyike nagy szeretetet kap, kevésbé ismert gyűjteménye pigmentált $ 36 ceruza Kohl intenzív, valamint Mink az én megyem. Ez egy csillogó barna, lila tippmel (úgy gondolom, hogy az alsó vízvezetéken, a BTW, valamint az itt is, miért).

TF just added two new shades — a matte white called White Smoke as well as a satiny teal called Tourmaline. Mindkettő része a Tom Ford gyűjtemény új szemének.

HIRDETÉS

Turmalin, valamint fehér füst

White Smoke is a lot more pigmented than MAC interesting Eye Kohl, the white liner I normally wear on my lower water line, as well as it sticks around much longer. Amikor a fehér füst be van kapcsolva, akkor továbbra is, de a technika az, hogy felmelegedjen, ha a kezed hátulján lévő ceruza ötletét futtatja, ami lágyítja a képletet, és sokkal több pigmentet hoz létre (ez a módszer is hasonlóképpen nem kúszik az alsó szempillákba vagy a lash vonalba).

Side note: if you normally like to tight line your upper lashes with black liner, try utilizing a long-wearing black gel liner that won’t budge, like MAC Blacktrack, to prevent from having the black liner mix with the white; Ellenkező esetben a fehér füst a szürke füstre fordul.

Tom Ford fehér füst az alsó vízvonalon
As for teal Tourmaline, it’s punchy, however it isn’t exceptionally versatile since it likes to step a great deal a lot more than White Smoke does. Tehát átadja a gyűrődésembe, és a módjaimat a szempillákba irányítja, ha nem állítom be porral.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Jól működik, mint a smudgia vagy a füstös megjelenés alapja … de nem sok más.

HIRDETÉS

A két új árnyalat közül azt hiszem, a fehér füst a módszer.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *