IT Kozmetikumok Tökéletes világítás Radiant Touch Magic Wand javítja, rejtik és világossá

lehet ez a legközelebbi dolog a mágikus pálcához?
5 p.m. Tegnap, amely nem volt a legjobb lépésem, de szükségem volt egy lendületre, mielőtt a Hiit Class, és a gyilkos PMS álmatlanság, túl sok órát töltöttem tegnap este – hallgattam ezt a félelmetes szépség podcastot, az úgynevezett kövér szempillaspirál.

Nagyon szórakoztató!

HIRDETÉS

Ez az én legújabb fave dolog.

De ez nem ez a hozzászólás pontja. Ennek a hozzászólásnak az a pontja, hogy nem hiszem, hogy a legtöbb ember képes lesz azt mondani, hogy reggel 3-ig nőttem fel a Lipgloss-ról, mert ezt a kick- @ ss új rejtegetőt viselek az általa hívott kozmetikumok által perfect lighting Radiant Touch Magic Wand, which is just like $42 YSL Touche Éclat, but soooo much better and less expensive. Ez 29 dollár.

A tökéletes világítás előtt és után sugárzó touch mágikus pálca sugárzó méz alatt a szemem alatt. Én is viselem a Tarte esőerdőt a tenger vol. III paletta a fedélen, Mac Sunbasque az arcomon, és a rúzs Nars.

A sugárzó érintés ugyanazt a rést kitölti, mint a touche éclat, ami azt jelenti, hogy ez egy folyékony szemcsés rejtő és kiemelő toll egy, de a sugárzó érintés sokkal pigmentált. Teljesen lefedi a sötét köröket önmagában, és a cél a diagramokról van szó! – Mint, észrevétlen. Nem is mondhatom, hogy minden sminket viselek a szemem alatt.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Seriously, concealer technology has sci-fi rocketed by leaps and bounds over the past few years. Olyan bőrt szereztek, hogy félig @ ssed munkát végezhetnek, és a legtöbb ember sem tudja megmondani. Ez elképesztő!

A tetején: sugárzó fény, sugárzó semleges és sugárzó méz
Sajnos a sugárzó érintés nem jön bárhol közel annyi árnyalat, mint a touche éclat. Ez csak három árnyalatú – halvány rózsaszín sugárzó semleges, halvány semleges bézs sugárzó fény és meleg barack sugárzó méz (ami az árnyék, amit itt viselek).

Egy kattintás, vagy két a leginkább két kattintással kefe közvetlenül a bőrömre a kefe applikátorral, majd használd az ujjaimat, hogy keverjük össze és állítsuk be egy kis porral. Ma a szokásos Nars áttetsző kristály helyett Mac Mineralize Skinfinish-t használtam, mert sietettem, hogy a könyvtárban a baba történet idejét kaptam, ezért nem volt időm a futzra több arcporral.

You know how it is, but it’s really, really, really good once you set it, and it lasts and looks natural all day long.

Mint a kozmetikumok a freakin tűzben voltak? őszi kiadásaikkal. between this highlighting concealer, their concealer in a pot and their new foundation, I don’t even know what to do with myself.

HIRDETÉS

Ha a 30- és 40-es és 40-es korosztályban vagy, és mint a bőr, amely úgy néz ki, mint a bőr, az új dolgok egy részét.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *