Pixi Geltint & Silkgloss: Lovin ‘Ezek a buja, alacsony key ajak kombók

Ezek a PIX GELTINT & SILKGLOSS COMBOS az én lekvárom Legjobb Meow! A tetejéről: Berrytint & Wonderful Gloss, Pinktint & Prettygloss, valamint Beachtint & FreshGloss (12 dollár)
Szeretem ya, matt ajkak. Igazán csinálok, de sok hosszú élettartamú kapcsolatokban, bizonyos esetekben a távollét miatt a szív növekszik, így … Szünetet kell tennie. csak egy kicsit. Mivel ha HELLA HELLA, Olyan, mint most, az utóbbi időben itt volt, matt ajkak csak nem tűnik helyesnek. Azonban a fényesek, valamint az ajak árnyalatok, mint a Pixi Geltint & Slickgloss Combos (12 dollár), amelyek mindkettő, mindkettő.

Maybe it’s since hot weather condition puts me a very little makeup mood, or perhaps it’s since of these natural-looking colors. Minden, amit értem, hogy a szemöldök / szempillaspirál / gél blush / gloss napok, szeretem ezeket a doe-láb duos.

HIRDETÉS

Hello, pretties!
Van egy enyhén színezett folyékony ajak árnyalat az egyik végén, valamint egy puszta, nem ragadós fény, sima, könnyű formula a másik. A színtel vagy a fényességet magukkal viselheted, vagy a fényességet a színárnyalat tetejére rétegezheted, ami általában tipikusan. Ők szagok, valamint az ízlés legcsodálatosabb a finom menta tea, valamint mindhárom duosz új a Pixi hosszú távú vonala.

Pinktint & Prettygloss

Nem tetszik, ha folyékony ajak árnyalatok nem alkalmazzák egyenletesen, valamint hagyják üresen foltokat a pocsolyamon. It’s a pain in the booty (patchiness is the devil’s work!), however Pixi’s lip tints (when I top them with gloss) apply evenly.

Hasonlóképpen körülbelül két órát tartanak, amikor csak Chillin vagyok, és az alkalmi kortyot a BKR palackomtól, valamint én nem bánom, hogy újra kell használnom őket, mivel tükör nélkül tudnám, mert ők tiszta.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Beachtint & freshgloss
Berrytint & Wonderful gloss
Pontosan megemlítettem, hogy mennyire gazdagok ezek a nedvesség osztály? Száraz ajkak, nem lesz te!

A rózsaszín és a puszta Pink Duo (Pinktint & PrettyGloss), valamint a Berry Tint, valamint a Gloss Duo (Berrytint & Wonderfully Gloss) sokkal többet viselek, mint a tégla árnyalatú, valamint a papaya gloss (Beachtint & FreshGloss) Mivel azt hiszem, sokkal egyszerűbb és egyszerűbb, valamint természetes (könnyebben?), de a tégla / papaya az egyik legintenzívebb, és azt hiszem, ez is nagyon.

HIRDETÉS

12 dollárért, valóban nem mehetsz rosszul bármilyen típusú közülük.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *