Szükséges olvasmány május: Az új kereskedő Joe félelmetes szórólapja

Szóval, nevessen, ha akarja. Ez rendben van! Azonban szeretem, ha új félelmetes szórólap áll rendelkezésre a levélben. Tegnap este az új Trader Joe félelmetes szórólapja között kellett választottam, valódi egyszerű, fellebbezést, valamint nylon az ágy lefekvéshez, valamint a félelmetes szórólapot választottam (természetesen!).

Um … Legjobb Bedtime Reading valaha?! Mivel mikor volt az utolsó alkalom, hogy álmodtál az előre gyártott gyro húsról? A REALS, a félelmetes szórólap fogja ezt tenni.

HIRDETÉS

Oh, as well as also, Trader Joe’s is the location to go now for low-key, economical charm products. hidd el. Van egy új szerves arganolaj, valamint csak 6,99 dollár 1,7 oz. Palack (egy üveg Josie Maran Argan Oil a Sephorában 48 dollár a pontosan azonos méretű).

Mellesleg értette, hogy az arganolajat az Argan fa gyümölcsei belsejében lévő kernelekből kivonjuk? as well as that to get to the kernals, the fruit is typically peeled as well as cracked by hand?

Igen, mivel nyilvánvalóan nem tudták megkapni a terminátorokat.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A félelmetes szórólapból származó dolgok!

Más hírekben a TJ-k is egy új Citrus-illatosított testmosással rendelkeznek, amelyet “rendkívül jól tiszteletben tartott készítő nagyszerű, magas színvonalú bájápolási termékek, amelyek termékei sokkal magasabb költségeket kínálnak más kiskereskedőknél”?

Helló, titokzatos! Színes engem érdekelt …

A következő alkalommal fogok szagolni, amikor TJ-hez megyek, és azt látom, hogy tudom, hogy ki tudom, ki teszi. Vagyis, ha az orrom újra vásárol. Én vagyok a szörnyű allergiák, vagy még mindig a hűvösek maradványai voltak a múlt héten, de a szagok és az ízlésem, valamint az ízeim még mindig teljesen ki vannak zárva.

Ó igen! Amellett, hogy a TJ-k is még mindig ételt hoznak. LOL! Hosszú @ SS mentális listát készítettem az összes új dologra, amit meg akarok próbálni, a sárgarépa spirálokkal kezdve (azt állítja, hogy a tészta esetében sub őket).

Hasonlóképpen szeretném kipróbálni a mexikói stílusú pörkölt kukoricát, az Sriracha tenger gyümölcsei potsztickereket garnéla és rák (Yummers !!!!!!), valamint még akkor is, ha úgy tűnik, hogy 10 további font egy tálban, a pepperoni pizza Mac & Cheese .

Bárki, aki ezt a dolgot komponálja, vidám! now I want to get a huge bag of tomatoes, utilize the bag as a purse, as well as publish a picture on Instagram.

HIRDETÉS

Mindannyian felzárkózik a legutóbbi félelmetes szórólapra? Ami nagyszerűnek tűnik neked?

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *