A vágylista, vol. 6: stuff I Kinda want

Connor Claire, my darling, if you’re reading this…well, it means that you’re a brilliant infant who can checked out at 13 months, as well as your infant brain may or may not be hectic hatching different as well as sundry plots to rule the world.

Ha ez az előbbi, mint a hölgynek, aki 37 órányi munkaerővel rendelkezik, hogy beléphessen ebbe a világba, kérjük, hagyja el az anyát a nefáriumi telkekből. Továbbá, kérjük, vegye figyelembe a termékeket ezen a héten vágylistájában, valamint átadja őket az apa mellett, ahol az anya napi ajándékötletekre van szüksége.

HIRDETÉS

Jardiniere Infuser Water Bottle ($ 34) – pontosan mennyire ez?! Ez egy üveg vizes palack, amely levehető, újrahasznosítható infuserrel a tea vagy az ízesítő H2O friss gyümölcsökkel, gyógynövényekkel vagy bármi.
Én? azt.

Pet Research Study Trinket ételek alvó maeline, valamint ülő macska (12 dollár) – Biztos vagyok benne, hogy El Hub felfedez egy módszert, hogy véletlenül megszakítsa ezeket az imádnivaló Kitty Trinket tálcákat (mint egy bika? A haláluk napjáig a gyűrűket, valamint a fülbevalókat szeretnék tárolni.

Charlotte Tilbury azonnali megjelenés egy kombinált szépség ragyogásban ($ 75) – ez a kombináció úgy tűnik, mint egy fantasztikus módszer, hogy megértse Charlotte Tilbury, igen?

BYREDO MOJAVE GHOST EAU DE Parfum ($ 230) – Néhány éve cigány víz nő voltam, de amikor a Mojave Ghost-t futottam, miközben a tavalyi hétvégén vásároltam az NK-t, félig egy palackot (nem vicc) Mivel a jó illatú.
A hivatalos illatjegyek az Ambrette (felső megjegyzés); magnólia, szantálfa, valamint az ibolya (középső jegyzetek); valamint Cedar Wood, Chantilly Musk, valamint ropogós borostyán (alsó jegyzetek). A nem hivatalos megjegyzések közé tartozik a fantasztikus haj napok, először jönnek, valamint a rugalmasság, hogy mindent megtesz-e, ha azt szeretné, ha meg akarod csinálni.

Bosequiet Comfort 35 vezeték nélküli fejhallgató ($ 350) – A fogorvosi irodában pár héttel ezelőtt próbáltam az első pár bose zajcsökkentő fejhallgatót, és most már 100% -ban biztos vagyok benne, hogy ők a jogorvoslat, kényelmetlen munkautak.
Biztos, hogy drágák …

Misa fashion jewelry Water Lily earrings ($750) as well as Misa Jewlery Branch Ear Crawlers with diamonds ($1,125) — as well as since we’re daydreaming here, so nothing is off limits, I would likewise like some sparkly things from Misa Jewelry.

HIRDETÉS

És te? Mit kapott a vágylistádban?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *