Smink, valamint a szépségblog hétfői szavazás, vol. 448

Nos, nem pontosan szavazás. Ez inkább folyamatosan fejlődő (devering?), Kissé véletlenszerű aggodalomra ad okot, amelyet minden hétfőn reggel a látogatóknak az elmúlt kilenc (!) Évekre tettem. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always enjoyed reading your answers in the comments, as well as I hope you enjoy reading mine.

1. Csapat kontúr vagy csapat kiemelve?

A mindenit! — pom-poms for team Highlight, since a) for me it’s just so much easier to blend a shimmery highlight, as well as b) the results are much more instantaneously gratifying.

HIRDETÉS

Őszintén szólva … Megértem, hogy a kontúr egy hatalmas dolog a sminkben ezekben a napokban … de csak nem tudom elviselni. Úgy érzem, hogy túlságosan túlterheltek, és mindenki is, valamint az anyukájuk úgy érzi, hogy az arcuk átalakítása.

Miért?? Nem akarok érezni, mintha az orromnak egyenesebbnek tűnne, vagy az arcom vésőbbnek tűnik. Szeretem a módszert, amellyel az én üzletem, és nem akarom, hogy élesebb legyen. Szeretem a kerekségét. Szeretem az arcom chubbinessét.

Anywho …

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

2. Van-e bármilyen típusú nyakkendőt?

Nem, valamint az egyetlen alkalom, hogy valaha volt egy nyakkendő-festék, bármi, amit az elsődleges év volt a főiskolán. Ez volt az egyik, hogy megértsük az eseményeket, és mindenki meg kellett hoznia egy fehér inget a nyakkendőre.

Igazán nem éreztem az egész nyakkendő-festék folyamatot, ezért gradientáltam az ingemen egy hagyományos nyakkendő-festék helyett. Volt egy kék tapasz, majd egy zöld folt, majd egy sárga folt … Valóban semmi nyakkendő vagy festék volt róla, és ez volt a legközelebb, amit valaha is kaptam.

3. Mi történt 2000-ben?

Mesésen elrontott az életben. Épp most végzett a főiskolán, a 20-as évek elején voltam, és nem volt koncepciója, amit csinálok … még mindig nincs semmilyen koncepció, amit csinálok.

Az idő alatt San Francisco-ban éltem, és egy junior jogi asszisztensként dolgozott egy jogszabályi irodában, ami azt jelentette, hogy olyan dokumentumokat készítettem, amelyeket gyakorlatilag magamnak tartottam.

Az én menedzser annyira hideg volt … Néhány nap múlva bejöttem az irodába, becsukta az ajtót, és tényleg napokba kerül az asztalomon.

Az utólag elismerem, hogy ez egy szegény dolog volt …

4. Pontosan milyen gyakran ellenőrzi a szociális médiát?

Valószínűleg sok. Néhány óránként pillanthatok az Instagram-on, valamint a Facebook-on. Szeretném, ha kevésbé vizsgáltam őket, mert … bárki elérhetővé teszi a hanyag, rendetlen életet? Én csinálom.

5. Kerülje el valaha a smink használatát?

Biztosan. Annak ellenére, hogy itt vagyok a sminkkel, nem ülök az asztalomra minden nap hamis szempillákkal. Néhány nap, amikor tesztelném a termékeket, csak egy dolgot viselek, ahelyett, hogy teljes megjelenést végeznék, vagy egyáltalán nem fogok semmilyen sminket viselni, mivel egy nem sminkes projekten dolgozom.

A korai madár …

Ébredjen korán reggel a hétvégén – Ki tudta? Így bomba. Korán ébredtem mind a szombaton, mind a vasárnapon, melyet nem csinálok egész idő alatt, de én is gyakrabban csinálom.

Szombaton korán keletkeztem, mivel az ebédre tervek voltam egy barátjával, és azt akartam, hogy vigyázzak az élelmiszerüzletről, hogy először vegye fel az élelmiszerboltot, így felálltam, felkészültem, és elkészült, mint a Trader Joe-ba.

Haver, a Trader Joe a hajnal törése. Csak én voltam, és öt másik, összpontosított hölgy, valamint kiváló volt, mert az első alkalommal, amikor valaha is voltam velem az egész idő alatt! Általában olyan túlterhelt, hogy valahol el kell parkolnom a kosarat, tedd ki a helyet, sétáljak a Kale-hez, vagy bármi, valamint sétáljunk vissza, és tedd a kosárba.

Jó volt, hogy egyszerre előttem van a kosárom …

Ugyancsak azt tervezem, hogy holnap korán kelj fel, hogy megakadályozzam a szavazóhelyemen lévő vonalakat. Holnap itt a választási nap, valamint … Frantikus lesz.

Az új dolgok kipróbálásának szellemében szintén szeretnék kipróbálni néhány új megjelenést ezen a héten. Remélem, hogy megpróbálsz valami újat is, hogy ez egy új smink néz ki, vagy valami más a rutinban.

Az élet rövid, tudom? Lehet, hogy egy ideig is átkapcsolhat a dolgokat.

Bármit is csinálsz, a Föld rezidenciája, remélem, hogy kiváló héted van.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. Itt van az aggodalmak a másoláshoz, valamint a paszta …

1. team Contour, or team Highlight?
2. Do you have any type of tie-dye anything?
3. What were you performing in the year 2000?
4. exactly how commonly do you inspect social media?
5. Do you ever avoid using makeup to work?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *