Festje meg a mancsát a billentyűzeten: Multitasking Manis egy dolog

Ma reggel meg kellett festeni a mancsomat a trükk mókus munkájáért, de nem volt időm teljesíteni a teljes maniot with the works — soaking, filing, pushing back my cuticles with an orange stick, etc., you understand the drill — so I did whatever best at my keyboard.

Igen, ez teljesen egy dolog.

HIRDETÉS

A világomban lol!

If you’re always in front of your computer like I am, painting your nails at your keyboard takes multitasking to the next level, as well as it’s a genuine option, particularly if you utilize a quick drying polish.

Szeretem ezeket az Essie Gel Couture polírozza, amit értem, már említettem, de nagyon szeretem ezt. Ma nagyon első nézetet használok, ami egy csecsemő kék gyöngyszemgel.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Technikailag a képlet nem úgynevezett “gyors szárítás”, de ez az. A rétegek körülbelül öt perc alatt száradnak, valamint az utóbbi időben, valamint az elmúlt időpontban, valamint a grrrrreat óta beszéltek róluk. Szeretem a színeket, és általában 6-7 napot kapok tőlük, mielőtt bármilyen típusú zseton van.

Like I was saying, for my keyboard manis, I’ll do a layer, then type a bit while it dries. this time around I responded to some comments on MBB as well as composed two emails. Aztán megismétlem egy második réteggel.

And as long as I’m cautious when I type as well as don’t bump my nails, I don’t get any type of nicks.

Az idő valóban repül, miközben a billentyűzetemben vagyok, így ez valóban egy remek mentális technika, hogy valóban megkapja a lábát festett.

Két réteg után (vagy néhány esetben három, az árnyéktól függően), hozzáadom a felső kabátot, kivéve, ha megértem, hogy nem fogom használni a pontosan ugyanazokat a körömlakkot, mint egy nap vagy kettő, Melyik helyzetet mentem magamnak a nehézségnek, valamint elkerülhetem.

HIRDETÉS

Adj egy próbálkozást! Billentyűzet Manis – Egy dolog.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *