Smink és fellebbezési blog hétfői szavazás, vol. 430

Örülök, hogy negyedik! árnyalatok felülről lefelé az essie: túrázás sarkú, kókusz öböl és zsákmány a zsákmányt
Lehet, hogy kíváncsi, hogy “mit a Tarnációban ez a hétfői szavazás egyébként!?”

Nos, nem pontosan szavazás. Sokkal inkább egy rendszeresen fejlődő (devering?), Kissé véletlenszerű kérdések listája, amelyeket minden hétfőn reggel az elmúlt nyolc (!) Éves hétfőn reggel elolvasztottam. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always took pleasure in reading your answers in the comments, and I hope you take pleasure in reading mine.

Voltál már valaha “instagram smink”?
YEEEEEAH, TOTES! Egy idő alatt egy fázison mentem át, amikor mindannyian a hihetetlenül éles homlokjáról voltam, a Bronzer, akit láthatott a Csendes-óceánon, haha! Szoba, a szempillák és a túlterhelt ajak – az egész Instagram-sminkkészlet és a caboodle.

Szórakozás volt, és még mindig messzire megyek.

Hogyan csináltad ma a haját?
Tehát az utóbbi időben nulla képzeletem volt, amikor a hajamra vonatkozik. Abszolút zilch. Nada. Egyik sem. Like, all of the energy I used to use to keep my hair looking somewhat respectable has been diverted toward other pursuits, like changing Connor’s onesie every five minutes. (Hogyan lesz olyan piszkos a baba? Én őszintén nem tudom.)

Tehát ma a hajam egy magas póni, amely valószínűleg morph egy rendetlen zsemle a következő öt perc alatt.

Mi érzi magát reményt?
Reading My Horoszkóp (kaphatok egy Amen-t az összes Gemini lányomtól?), Látva az emberek segítenek egymásnak, véletlenszerű cselekedeteket, és élvezem a napsütéseket az ablakomon kívüli tölgyfák felett.

Öt szó, amely leírja otthonát?
Rendetlen, de tele van a szeretet.

East Coast vagy West Coast?
West Coast, Baby! Itt nőttem fel és teljesen azonosítom a kali életet.

Valami, amire szüksége van, hogy megszabaduljon, de nem?
Ohmygawd, a 10 millió üveg szinte befejezett testápoló a fürdőszobában.

Nem tudom, miért csinálom ezt, de úgy érzem, hogy minden egyes, magányos utolsó cseppet kell használnom – még az apró cseppek is, amelyek ragaszkodnak a cső vagy a palack belsejében – mielőtt eldobhatok.

Tehát elhagyom őket az egész számlálókon, csak hogy képesek legyenek használni az utolsó néhány értékes cseppet, de a dolog … Ez vezet nekem több üveg általánosan üres krémmel egész helyen.

Meghajt engem (és El Hub, igazságot kell mondani) abszolút dió.

HIRDETÉS

De nem tudom megállítani!

Te jössz. Csak másoljon és illessze be a következő kérdéseket egy megjegyzésre a válaszokkal. Bízom benne, hogy elolvasom az “em!

1. Voltál már valaha “instagram smink” -t?
2. Hogyan csináltad ma a haját?
3. Mi érzi magát reményt?
4. Öt szó, amely leírja otthonát?
5. East Coast vagy West Coast?
6. Valami, amire szüksége van, hogy megszabaduljon, de nem?

Szia bébi! Július negyedik éve! Remélem, hogy a napod tele van szórakoztató, tűzijátékkal és finom grillezéssel. Ha nem bánja, kérjük, mentse meg az oldalakat, Ya? Én vagyok a burgonya saláta és a kukorica a cobon.

Egy kicsit később ma reggel, valószínűleg ebédre megyünk Petaluma-ba, csak azért, hogy kijusson a házból. Szeretjük az időt, csak ideális Connor Claire ételei körül, így mindent készen állunk – a baba táska a törlőkendővel és pelenkákkal és cuccokkal, babakocsijával és sophie-vel, a zsiráfnak – akkor megváltoztatjuk, GYERÜNK GYERÜNK! És próbálja meg hazaérteni a következő etetési idő előtt, haha!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

HIRDETÉS

Ez egy folyamat.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *