Ma tette a sminket!

Tudja, mi történt velem a másik nap 2 reggel, miközben könnyek és táplálkozás Connor?

A csecsemőknek nincs szükségük a rejtegetőkre, még akkor is, ha egész éjjel.

HIRDETÉS

Elképesztő!

Ha kicsit fáradt vagyok … ez azért van, mert én vagyok. Connor Claire igazán Colicky volt, és így együtt töltöttünk néhány hosszú éjszakát. Plus, hey there hormones running amuck (hence the flood of tears at 2 in the morning)!

Szükségem volt egy kis pick-me-upra, ezért sikerült a sminkre.

Végeztem ezt a torte klasszikus bátor palettát (28 dollár; korlátozott kiadás az új kettős feladat fellebbezéstől) néhány alkalommal az elmúlt néhány hétben, és mit szeretek sokból, hogy 1) milyen könnyen keverednek a szemhéjfesték együtt , 2) how long the eye and cheek products last on my combination skin (a full nine hours!) and 3) how I can do this entire look from start to finish in 20 minutes.

Fogadok, hogy akár 15 percig is le tudtam kapni néhány gyakorlatot. Megtanulom, hogy az új anyu földön, 20 nem érdekelt percek, hogy bármit tegyenek, egy boldog örökkévalóság!

HIRDETÉS

Classic courage is one of two limited edition palettes from the double task appeal collection, and it’s the one with warm colors. A másik paletta, a Sulry Star Power, hűvösebb hangokkal rendelkezik. Azt akarom adni, hogy egy egy próbálkozás hamarosan (tudod, hogy szeretek néhány csodálatos árnyalatot).

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *