A szenzációs szintű puha, squeaky tiszta bőr, a scrub-a-dub-dub, valamint a hámlasztás előtt, mielőtt bekapcsolja a zuhanyt

a következő alkalommal, amikor hozzáadja a Bododat a zuhanyban, ahelyett, hogy nagyon először nedvesítené a bőrt Le, próbáld ki a bozót a bőrére, miközben még mindig száraz, a zuhany ki van kapcsolva. Then, after scrubing your bit heart out, turn on the water as well as rinse.

Sooo, miért csinálná senkit ilyen módon?

HIRDETÉS

LOL! Nagy kérdés … Nem, de komolyan, azt hiszem, jobb, sokkal intenzívebb súrlódást kapok, amikor a bőröm száraz. A bőre lágyabbnak tűnik, valamint a Squeakier tiszta, mint amikor nedves lesz.

Az első alkalommal, amikor hallottam, hogy ez a módszer egy egészségügyi fürdőben volt, de nem érted meg? Miután hazaértem, gyorsan elfelejtettem.

De azért szem előtt tartottam, miután láttam, hogy csak a közelmúltban beszéltek egy magazinban. Azt hiszem, ez a hónap csábítása volt … Van egy rövid cikk a multitasking, valamint a legtöbbet a zuhanyidőből.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Anywho, tegnap este három különböző hámlasztó sítőrével csináltam. A zuhanyzóban (a vízzel) reméltem, valamint a karjaimon lévő egyik cserjéket használtam, az egyik a törzsemen, valamint a másik a lábamon. Aztán ott álltam, néhány percig súroltam a nyakamtól délre.

Doop-da-doo …

Miután bekapcsoltam a vizet, és öblítettem, a bőröm sima volt, mint a baba alsó – simább, úgy érzem, hogy a nedves bőrön lévő cserjéket használtam volna.

És biztos vagyok benne, hogy szinte véget értem kevesebb terméket.

Egyébként a tegnap este próbált három cserjék …

Tree Hut Vanilla & Honey gentle Oatmeal Scrub ($7.99) — This gentle, non-abrasive creamy scrub smells faintly of yummy oatmeal cookies. Mmm … zabpehely sütik …

Soap & Glory Flake Away ($15) — This extremely moisturizing, aromatic scrub (the strong scent reminds me of the old Dior miss Cherie, which I loved) includes shea butter, sugar as well as quite huge scrubby bits, so it’s a bit much Intenzívebb, mint a fa kunyhó gyengéd zabpehely scrub. Hasonlóan elhagyja a némileg olajos maradékot.
Igazán ilyen, mint ez. Az üzlet, valamint a bőröm puha és nagyszerűen érezte magát.

Clarins hámlasztó testbolt a sima bőrre (38 dollár) – Ez a krémes koncepció közepes méretű, természetes bambusz szálakból, valamint rendkívül halvány, gyakorlatilag észrevehetetlen barack illatú.
Hasonlóan fantasztikus munkát végzett. Ráadásul nem kellett sokat használnom, és nem hagyta el az olajos maradékot.

HIRDETÉS

Az utóbbi időben mindenféle nagyszerű cserjést használtál? Amellett, hogy általában nedves bőrre vagy szárazra használják őket? Érdeklődési gondolatok Szeretnénk tudni …

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *