Próbálja ki ezt a technikát a figyelemre méltó szemceruza

a két trükkfegyveremhez!
In the alternating marvel makeup comic book world (because this completely exists), my superhero power is the capability to apply perfect eye liner while I’m walking backwards, hanging upside down or jumping up as well as down on a trampoline.

(El tudod képzelni?! Teljesen csinálnék néhány furcsa-@ ss YouTube sminkes videókat, haha!)

HIRDETÉS

De ebben a világban itt a szuperhős hatalom a szemceruza spektrumának ellentétes vége. Itt van a képesség, hogy gyakorlatilag mindenkit tönkreteszem. EGYETLEN. IDŐ.

Komolyan, miért mindig a bal oldali bélés mindig vastagabb, mint a jogom? as well as exactly how do I handle to totally ruin completely good liner at the last second? Ez egy szokatlan ajándék.

Mivel a tökéletlenen elvégzett szemceruza valami, amit gyakorolok, mint minden nap! – Eljöttem, hogy egy megoldástól függ, ha egy vonal vastagabb, mint a másik. Először egy vékony, irányított szemceruza tiszta, a szem smink eltávolítóval. Aztán futam a bélés szélén, hogy törölje a hibás bitek bármilyen típusát, valamint ha a hibás bélés még mindig nem fog felemelkedni, óvatosan dörzsölem egy pamutbimbót a szélén, hogy megszüntesse, hogy bármi más legyen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ez ceruza, folyadék, valamint gélbélés.

Az én preferált korrekciós tisztaságom az, amit itt tartok, Laura Mercier szögletes szembélés tiszta (20 dollár), mivel kicsi, merev, valamint rendkívül pontos. as for a great makeup remover, Bioderma Sensibio H2O ($12.95) is my present go-to. Nem irritálja az érzékeny szememet, valamint könnyen eltávolítja az összes típusú bélést, még hosszú fárasztó.

És igen, egyes esetekben kihasználom ezt a technikát a szemhéjfestékkel. (Note: I truly wished to write, “I utilize this technique on lids that have already been eyeshadowed.” LOL! Eyeshadow as a verb… OK, never mind.)

A vonal elvékonyodása után csak visszamegyek, és megérintem a szemhéjfesték bármilyen típusát. Sok alkalommal, amikor nem hiszem, hogy az igazság, amit megtisztítottam, egy hiba is észrevehető.

Megpróbál! A bélés még sokkal több purr-fekt néz ki, mint a macska.

Felébredt, mint a dis!

HIRDETÉS

Szuperhősökről beszélünk …

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *