Ellenőrzés: Első hét, első határidő és szórakoztató smink “Lewks”

Hello, barátom! jó reggelt kívánok. Remélem, eddig egy fantasztikus péntek. Ez volt az első hétem az új koncerten, és nagyszerű volt. Már volt néhány feladatom, és még ezen a héten is bekapcsoltam az első kiszolgálásomat. Oh, and if I could toot my own horn a little bit, I turned it in early. Toot-toot!

Volt egy darabig, tekintettel arra, hogy új munkát kezdtem, és most csak most emlékszem, hogy milyen alacsony billentyűs ijesztő! Nem tudsz semmit vagy senkit, amit az emberek dolgoztak, és természetesen vannak olyan pillanatok, amikor csodálkozol, “én fogok ezt megtenni?”

HIRDETÉS

Megpróbálom emlékeztetni magamra, hogy ez így van mindenki számára (hacsak nincs szupernő?). Csak ott kell lógnom. Teljesen jó volt a lelkemért.

Elég olyan korrekció volt, hogy az utóbbi időben nem tudott lógni a SideKick-szel, mert mielőtt elkezdtem a koncerten, sokkal több időt töltöttem a Coywolf-szal, miután a délutáni iskolából felvettem. Gyakran eljutunk a pékségbe, hogy egy cookie-t kapjunk, és beszéljünk a napjáról, vagy a könyvtáron lendülünk, vagy néhány munkát futtatunk a célponton. Úgy értem, még mindig lógunk, és normális esetben ideális az irodám ajtajának mellett. Van egy kis íróasztala, és szereti ott elfoglalt ott, különösen a Lego, a ceruzák és a smink (gyakran egyszerre egyszerre).

El tudod hinni, hogy mindezeket úgy néz ki, hogy saját irányba nézzen tőlem? Természetesen a kedvencem a Smokey Eye Inspired Princess Panda.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Oh, and speaking of makeup, I don’t know what I was thinking because I thought I would have all the time in the world to put on face paint before video meetings, but that has so not been the case this past week. Láttam magam egy csodálatos nappali barátságos füstöt vagy hihetetlenül éles macska szemét.

Ha szerencsés vagyok, 10 vagy 15 percet kapok, hogy készen álljak. Tegnap reggel csak öt volt.

Komolyan, az Ilia-ból kapott darabok azonban megmentették a seggemet. Nem vicc. Ó, és a Chanel Brow ceruza természetesen. Talán jövő hét lesz a hét, amit csinálok valami szórakozást, mint a csillogás a fedélen? Megtartom az ujjaimat és a lábujzatokat.

Az ILIA szükséges szemhéjárnyaló paletta csodálatos meztelenül
Ki a régi, az új!
Hogyan vannak a dolgok a billentyűzet végére? Mi a legviccesebb dolog, ami ezen a héten történt veled? Mit szólnál a legcsodálatosabb dologhoz valakinek? Találkozott az új Pals ezen a héten, az emberi vagy a macska?

Majd beszélünk!

HIRDETÉS

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *