Mi a normál menedékhely-helyen Covid-19 nap, mint az Ön számára?

Ezek páratlan idők … valószínűleg papírra kell állítanunk.

Fogadok, hogy sokan közülünk sok mindent megtesz (Movie Rentals? Zoom találkozók? A sétákat kívülről? Kíváncsi vagyok, hogyan tölti a hétköznapjait? Van új családi rutinja? Mit csinálsz a hétvégéken? Mi az a normál menedékhely, mint az Ön számára? Hadd tudjam meg a megjegyzésekben.

HIRDETÉS

Talán egy nap, hogy visszanézzünk a válaszainkra, és nevessen róla … remélhetőleg.

Spotted this goldmine at Target just before the world shut down…
Itt van, mint a Casa de MBB-nál egy normál hétköznapon. Elshub, Connor és PGR (csinos lány rosie), aki együttesen “a munkatársaknak” neveztem.

Néhány munkatársom
Szigorú ütemtervet tartunk. 5: 15-kor kezdődik, amikor El Hub feláll a munkára. Az ő ingázása csak egy percet vesz igénybe, mert minden, amit csinál, a földszinten van az étkezőben.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Néhány perccel később felkelek, és menjek le a földszintre, hogy megkapjam a kávét, tegyenek egy harapást enni, majd visszamegyek az emeletre az asztalomra, ahol megnézem az e-mailemet, pillanthatom a hírekre (yuck), töltse ki a papírmunkát, vagy Fizessen bármilyen számlákat (Bluh), mielőtt megteszem a sminkemet, vagy írok egy új blogbejegyzést.

Megpróbáltuk megtartani a Connor rendszeres óvodai ütemtervét mindezen keresztül, hogy fenntartsák a normális értelemben, és ez nagyszerű (de egy ütemezés megtartása is segít nekünk is). A napja 7: 45-kor kezdődik, reggelivel (mint például egy szeletelt eperrel, szeletelt eperrel, szederekkel vagy áfonyával, valamint a juharszirupmal) és a Maple Syrup) és a Maple Syrup) és néhány csendes rúgásos zene (Spotify nagyszerű erre).

Connor (otthoni) iskolája közvetlenül a ponton kezdődik.

A struktúra segít az én egészségemnek, mert anélkül, hogy a napom elszakadna, véletlenül egy edzéstől kezdve egy hosszú séta a szomszédságban a következő dologba a következő dologba … mielőtt tudom, vacsora, és én nem kaptam meg Bármi elvégzett, így a szerkezet jó mind én, mind Connor számára.

A menetrendünkkel mindannyian tudjuk, mi jön a következő, így van egy ritmus a mi napunkra.

Ezenkívül megkönnyíti a Connor élvezetének terhelését és megpróbálja dolgozni. El Hub and I each have set hours where we enjoy Connor, and we pass her back and forth (kinda like a basketball, ha!), so that the other person can have blocks of uninterrupted time for work and to concentrate.

El Hub normally has her first in the morning, so he feeds breakfast, gets her dressed and does her hair…which has resulted in some crazy daddy hairstyles, ha ha ha! Megtanultuk, hogy csak választjuk.

Általában edzést tudok edzeni ebben az időben, ami viszonylag új dolog számomra, de ezek a kora reggeli verejtékek, nem vicc, teljesen szükséges a hangulatomhoz, és ha nem gyakorolok, én vagyok A nap hátralevő részében (El Hub igazolná ezt).

Miért vannak olyan macskák, amelyek annyira megszállottak a jóga szőnyegekkel?
A Crankiness fejléccel sokkal nagyobb kihívást jelentett minden nap, amikor felálltunk, ezért teljesen segítségre van szükségem, és az edzések segítenek.

9 óráig tartok, hogy befejezzem, tisztítsák meg, enni és elvégezzék az írás vagy más feladatok elvégzését, majd átveszi a Connor Duty-t.

9-nél elkezdjük a Homeschool Preschool-t, amelyet technikailag “válságiskola”, mert ez az, amit az óvodai adminisztrátorok hívnak. Pár óra múlva elfoglaltunk beltérben. Segítek neki egy művészeti projektben vagy egy alapóránként (mint például számok, színek, betűk vagy formák), majd könyveket olvasunk. Then, we’ll do some kind of tactile activity — normally making lunch, but often it’s baking or engineering (Play-Doh).

#Stressing
Ebéd előtt egy órára menni fogunk néhány szabadtéri játékért. Ő fogja lovagolni a kerékpárral, vízzel a növények, vagy a járda krétával, és gyakran sétálunk. We try to emphasize the daily school theme during our time outside, so if the theme is spring flowers, we point out all of the flowers we find.

Kültéri művészeti osztály
At noon, we all break for lunch in the living room, which is when El Hub takes over again. Segít neki ebédjével, és készen áll a pihenőidőre (más néven “az aranyóra!”), Amely 1-től 3-ig terjed, akkor, amikor az idő csendesen olvas, nadrágoljon, vagy játszik a szobájában.

A pihenés után az iskolai nap többnyire vége. Az egyik vagy mindkettőnket kívülről kell játszania, hogy újra játszhasson, majd normál esetben vacsorázni fogok.

Side Note: Annyira beteg vagyok a saját főzésemből. Nem bánom, hogy étkezést készítek, de általában ugyanazon három ételen léteztünk olyan sokáig, hogy én vagyok, és hiányzik, hogy mennyi jobb étel ízű, ha valaki más teszi az Ön számára!

Néhány éjszaka ezelőtt, El Hub és én elaludtam, hogy az összes megteszi az ételt, amit enni akartunk (“mézes dió garnélarák zöldséges chowMein; Carnitas burritos extra guac, tejföl és sajt; Pad thai és sárga csirke curry …).

Első dolog, amit meg fogok csinálni, kapsz egy ramen, amit valaki más.
Anywho! Miután mindenki táplált, néhány háztartási házimunkát fogok, majd zuhanyozni, majd prep a következő napra.

Miután Connor 8-ra emelkedik, élvezem egy kis TV-t, majd 9 és 10 között haladok ki.

És akkor felkelünk a következő napon, és újra csináljuk!

The days are absolutely blending into each other…although Saturdays and Sundays are a bit looser, considering that there’s no “school” on those days.

Furcsa, hogy nincs valami “do” vagy a hétvégén, ugye? Általában egy mozgóképet vagy vacsorát vagy egy vacsorát, vagy a könyvesboltba való utazást, vagy egy bevásárlóközpontba, de most, hogy nincsenek ezek, végül olyan dolgokat csinálunk, mint a varró házi maszkok varrása vagy az élelmiszer A kamrában …

Milyen volt a helyszínen, mint az Ön számára?

HIRDETÉS

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *