The Sonia Kashuk Demi Lash Curler, and the Quest for Lifted outer Lashes

The Sonia Kashuk Demi Lash Curler, $9 at Target
Első dolog, amit én fogok tenni, miután visszajuttatom ezt a célpontra, és megkapom a 9 dolláros dollárt visszafelé, hogy egy-n-ki megy egy vanília rázkódás … akkor fogok egy kicsit kiönteni a földre, hogy gyászoljak Elveszett Homies (egyébként úgynevezett “a szempillák, hogy váratlanul esett ki, amikor megpróbáltam használni”).

Én is megrendelek egy vödör sült krumplit és egy sajtburgert, hogy vigasztaljam magam, hiszen nem tudok visszajövök a jegyzőkönyvet, amit elvesztettem ezen a héten, hogy megpróbálom, hogy ténylegesen megcsavarja a szempillákat a dologgal.

HIRDETÉS

Why was it so hard to figure out how to properly angle the black rubber pad along the outer corner so it nestles the base of my lashes…? És miért csípte a bőrt minden alkalommal, amikor leereszkedtem a curlerre?

JAJ!

Végül rájöttem, hogy ha én a szemem, és emelje fel a fedelet egy ujjal, le tudok menni az aljzatba, és adhatok a curlernek egy jó nyomást, de még akkor is, a curler csak kicsit hajlik a szempillák alapjait, and those few curled hairs relax back into their natural straight state within minutes.

Y’all … ez a dolog nem működik.

De nem tudom, hogy elrabolom, hogy elrabolom az én hullámos álmaimat. A vágyam, hogy megtalálja azt a megvető eszközt, amely képes felemelni ezt a külső szegélyt, a remény szikra (és talán egy másik kettős sajtburger?), Továbbra is az üzemanyagot ezen a szépségválasztékon fogja üzemelni.

Meg fogunk térni, az emberek!

Eddig extra sült krumpli és ketchup mindenkinek.

HIRDETÉS

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *