Új Bareminerálok: A Dusk Eyeshadow paletta és a Bounce és az elmosódás

Bounce & Blur, Bareminerals
Minden az én lakásomban ütközik. A falak csempészettek, a padlók párosak … Ó, és ezek a négy új bareminerál blushes és eyeshadow paletta pattognak.

Elkezdtük csinálni a háztartási javításokat, amelyeket említettem a másik napon, ami sok zajt és munkás dolgokat jelent, most, de úgy kell lennem, mint a Royalty (“Én vagyok a világ királynője!”) Új kemencével vízmelegítő és egy működő légkondicionáló a hét végére. HURRÁ!

HIRDETÉS

With the tools banging and the classic rock blasting from the very nice workmen, concentrating has been…a challenge, so if I seem a little disheveled, that’s why.

Hella random side note regarding classic rock and misheard lyrics, but bad Moon Rising just played a few minutes ago, and when the chorus started, instead of thinking, “There’s a bad moon on the rise,” I thought, “There’s a bathroom on a jobb.” Kösz, Suzanne!

OK, bareMinerals has a few fun new powder products for fall that bare fingers will be bouncing over, literally. The items in their new Bounce & Blur Collection (two eye palettes and four blushes) have a squishy, soft texture that boomerangs right back at ya when you press on the pans. Ők célja, hogy diffundált, homályos színű, így jobbak a színes, mint pontos elhelyezés.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Láttam ezt a bouncy formula előtt Chanel, Mac, Maybelline és Kaja szépség, és a bareminerálok képlete összehasonlíthatóan slick és sima (ez nem nedves, bár, mint a krém blush). A por korcsolyázik a bőrön.

Bounce & Blush Eyeshadow paletta alkonyatkor ($ 29)

Szeretem ezeket a szemhéjfestőket használni egyetlen színes mosásként a fedélen, mert az élek elhalványulása nem igényel munkát. Természetesen használhatod ecsettel, de számomra az ujjak mindkettő alkalmazáshoz és keveréshez használhatod.

Olyan, mint egy zsírkrém árnyékkal való együttműködés, hanem egy edényben, és könnyű, és a legtöbb, szórakoztató. Ha tetszik az egyszerű, diffúz, izzó fedél, azt hiszem, van egy robbanás ezekkel.

Bounce & Blush elpirul (mindegyik $ 29)

Azt is kapja meg, hogy ugyanazt a gyors diffúziót a színnel a blushes-szel, amely egyébként úgy érzi, hogy egy hagyományos krémes termék, mint a szemhéjfesték.

A mai napot viselő szín korallfelhőnek nevezik, és az első dolog, amit észrevettem, hogy úgy nézett ki, hogy egy szakértő művész mosott egy réteg akvarell festék az arcomon.

Úgy tűnik, hogy elpirulok … de nem, mert nem látok egy réteget a bőrön ülve, vagy a finom vonalakba rendezem.

Mind a négy elpirul és a szürkület paletta (nem ábrázolt, a hajnal paletta)
A blushes 29 dollár.
A Dusk paletta (1/2) 29 dollár.

HIRDETÉS

Ha gyors, friss smink, ami nem néz ki nehéz, azt hiszem, nagyon szereted ezt a gyűjteményt, különösen az elpirul. Ezek a kiemelkedések számomra.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *