Mit csináltál az őszi szépségben?

A másik napon élveztem ezt az interjút, hogy a fellebbezési újságíró Sali Hughes volt a smink szellemi állatokkal, Sir John, Aka Beyonce sminkes művészével, aka egy élő smink legenda, és Sali megkérdezte Sir Johnt, ami ősszel tette neki tetszik a szépséggel.

Az utóbbi időben hinni fogok erről.

HIRDETÉS

Sir John stated that for him, appeal was enjoying his mom, a makeup minimalist, put on her makeup every morning… For me, that wasn’t the situation since my mommy truly wasn’t a makeup person. (I know, we’re so different!) She didn’t truly wear a great deal of it, as well as I didn’t have any type of sisters or close aunts or other household members to enjoy put on their makeup, however Még mindig mindig a sminkre gondolok.

Fontos szem előtt tartom, hogy az anyukámnak van egy pár darabja (egy szemhéjárnyaló kompakt, valamint egy blush), amelyet a fürdőszobában tartott, és szem előtt tartom ott, és megnézzük őket kíváncsisággal, valamint csodálkozva … Olyan csodálatosnak tűntek, mint a titokzatos számomra!

But the genuine obsession didn’t begin up until I was 12 as well as 13, as well as it was fueled by magazines. Ez a legvalószínűbb, hogy furcsa lesz valaki, aki most felnőtt, mivel a magazinoknak nincs húzása, de nem volt a 80-as években, valamint a 90-es évek elején. Úgy értem, hogy webes volt a magazin folyosón a Thrifty-nél, valamint a tizenhét havi problémámat minden hónapban a fellebbezési történetekre, különösen a sminkre, valamint a haj történetekre szakítottam. Ezt kb. 13-ról 20-ra tettem … Nem tartom szem előtt a körmöket, hogy rengeteg érdeklődést kapjanak.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Oh, as well as here’s one more indication of the times: I don’t keep in mind seeing a great deal of diversity in the how-to articles. Mint, kapucnis fedelek? Mi az?! Megpróbálnám az eyeshadow oktatóanyagokat, és azt a kérdést, hogy mit csináltam rosszul, amikor az árnyékot az én gyűrődésemben tette, nem nézett semmire, amit Cameron Diaz csinált, lol! Oh, as well as the hair how-tos were all produced women with stick directly hair, so once again I would question why they wouldn’t work on my wavy, unruly hair.

Az egyik dolog, amit csinálnék, az oldalakat a smink fotókkal, amit tetszett, olyan, mint a jövőbeni referenciákhoz, valamint még ma is megteszem őket! Fedeztem fel a régi osztott oldalakat a legtöbb véletlen helyen …

It’s a bit unfortunate to me that print publishing isn’t what it utilized to be, since I still keep in mind exactly how interesting it was to get all my appeal magazines every month as well as dive into them. Remélem, hogy egy kicsit hosszabb ideig ragaszkodnak.

Szóval, igen, a magazinok táplálják az én szépségemet!

HIRDETÉS

Mi táplálta a tiéd?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *