Smink és szépség blog hétfői szavazás, vol. 582

van egy színes hétfő!

Szóval … mi a hétfői szavazás?

Kiváló kérdés! Nem, ellentétben a neve, egy tényleges szavazás, mint a kis kattintás gombokkal. Ez csak öt vagy kevesebb véletlenszerű kérdések listája, amelyeket hétfőn reggel küldtem ezen a blogon az elmúlt évadban (2007 óta). Szeretem a válaszokat olvasni, és segít nekem, hogy jó kezdetre kapjam a hétemet.

1. Valami, amit gyűjtesz?

In addition to my growing collection of rocks and shells from various locales, I also collect refrigerator magnets from places I’ve been, or places my pals and family have been. Ők egészen a hűtőszekrényben (obszi), feltarthatják a bevételeket, élelmiszerboltlistákat, recepteket, régi képeket, és az ajándékkártyákat, amelyeket fel kell használnom, már használni kell.

A Mágnes Pro oszlopában az, hogy az ajándéktárgyak, amiket ténylegesen használhat, tudod? Ráadásul nem vesznek túl sok helyet a bőröndjében, és általában nem túl drágák.

2. Voltál már valaha is a foci?

Nem igazán, de szeretném, ha voltam. Néhány héttel játszottunk a középiskolában, és emlékszem * Nem * teljesen gyűlölöm, mert sokat kellene futnunk, és rendben voltam.

3. Matte, Demi-Matte vagy Dewy?

Demi-Matte ma!

4. Lemon vagy mész?

Lemon, because they’re easier to squeeze, and I can get more juice outta them. Plusz, citromrudak, citrom tészta mártás, citrom sütemények … yum!

5. A fantasztikus bőr [töltse ki az üresen].

Őszintén szólva … genetika. most of the people who wake up with flawless skin got dealt a terrific hand, but but drinking lots of water, going to bed early, and wearing sunscreen definitely do help IMO. A bőrgyógyász látogatása is segíthet. Egy olyan dermán keresztül voltam, akit az Accutane-ről találtam, ami az egyetlen dolog, ami segített a cisztás akne volt, amikor 19 éves voltam.

Saucy mágnesek

Bárki, aki ezeket a mágneseket teljesen megkapta, ha ha ha!

A Sausalito-i Tchotchke áruházban észrevették őket, amikor El Hub, Coywolf és én elmentem vacsorára a múlt hétvégén az esküvői évfordulójukért … tizenhárom éve! És öt éve együtt voltunk.

Ez egy csoda, amit nem öltem meg az embert az alvásában (még) …

HIRDETÉS

A helyünk, Copita, nagyon jó volt. Elrendeztem a hal tacosot és egy cseresznye margarititát. Csak a dolog … a tacos tenyésztett, apró volt, így még mindig éhes voltam, amikor elhagytam az éttermet.

A fényes oldalon azonban rengeteg helyet hagyott a három ikrek nagy kúpjához sózott karamell fagylalt egy cukorkövön.

* Mindig * egy cukor kúp!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ami vár egy váratlan jutat kérdésére: Sugar Cone, Cake Cone, Waffle Cone vagy Cup?

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

HIRDETÉS

P.S. Kérdés idő! Itt kell másolni / beilleszteni a válaszokat egy megjegyzésben. majd beszélünk.

1. Valami, amit gyűjtesz?
2. Voltál már valaha is a foci?
3. Matte, demi-matte or dewy?
4. Lemon or lime?
5. terrific skin starts with [FILL IN THE BLANK].

P.P… Van egy csodálatos hét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *