Kapjon gyönyörű fánk ajkakat Nars olaj-infúziós ajak árnyalattal

Nars olaj-infúziós ajak árnyalatú (26 $)
Amikor az ajkai ragyognak, mint egy üvegezett Krispy Kreme Donut, igazad van!

Az új Nars olaj-infúziós ajak árnyalatai fényes neont blaze a csövükben, azonban gyakorlatilag eltávolítják az ajkakat. Csak egy póló színek, valamint a csokor gyümölcsös hidratáló elemeinek köszönhetően, amelyek tartalmazzák, a száraz ajak pelyhes körülménye jelenleg Mia.

HIRDETÉS

The formula feels like a cross between a gloss as well as a balm, as well as these somehow handle to not glide around the outline of my lips, which, as a chronic lip-rubber, I appreciate.

Az egyik az alsó ajkamon át, és még egy újabb csúsztassa át a felső ajkamon, és akkor egy gyors Smack-Smack, valamint az ajkaim, hogy az egészséges, fényes fényesség tipikusan a tizenévesek számára, csak az oltás ágyra.

Különösen tetszik pontosan, hogy milyen puszta a fényesek (a megnövekedett egy kicsit a pigmentált ajkamon), valamint azt hiszem, hogy a finomságuk jól működik, nagyobb választékkal rendelkezik, mint egy teljes dőlésszögű, nagy pigment fényes.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Összetevők:
Hidrogénezett poliizobutén · diizosztearil-malát · butirospermum parkii (shea) vaj · etilén / propilén / sztirol kopolimer · szilícium-dioxid dimetil-szililát · Silica dimetil-szililát · SILMondsia chinensis (jojoba) vetőmag · Rubusidaeus (málna) magolaj · Punaca granatum virág kivonat · glicerin · tokoferol · Helianthus annuus (SUNFLOWER) SEED OIL · ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) leaf EXTRACT · POLYETHYLENE · MICROCRYSTALLINE WAX/CERA MICROCRISTALLINA/CIRE MICROCRISTALLINE · POLYGLYCERYL-10 PENTAOLEATE · BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER · flavor (AROMA) · SILICA · GLYCERYL DIISOSTEARATE · TRIISOSTEARIN · TRIMETHYLOLPROPANE Triethylhexanoate · ón-oxid · Alumínium-hidroxid · Polersilicone-2 · BHT · fenoxi-etanol · [+/- (tartalmazhat): MICA · titán-dioxid (CI 77891) · vas-oxidok (CI 77491) · Piros 27 (CI 45410) · Piros 33 (CI 17200) · Piros 28 (CI 45410) · Carmine (CI 75470)]

26 dollár, korlátozott kiadás, valamint a Sephora-nál felfedezhető.

Disco Infernal (az úton, a Nars-t használom a kis szemhéjfesték kombinációja a szememen).
Magas védelem
Primal Instinct
Mi a pillanatban a fejhallgatómban?

Néha, amikor a fitneszközpontból házat kapok a fitneszközpontból, szeretem a garázsban a garázsban ülni a garázsban, valamint zenét hallgatni, mert én Dunno … Én egyedül vagyok, senki sem kérdez semmilyen kérdést Ahogy csak a táncok teljes, valamint a gondolataimmal összeszerelhetem.

Tegnap este, hallgattam egy regionális hip-hopállomást (106.1 kmel, amit hallgattam, mert a középiskolában voltam, OMG!) Amikor ez a dallam elkezdett játszani.

Volt egy pillanat, ember! Körülbelül négy percig, a Mazda ideiglenesen átalakult a klub Karen, összesen zsákmány rázkódás, valamint a kar hullámzó – az egész készlet, valamint a caboodle.

Természetesen ez a dallam egy keverék közepén játszott, ezért meg kellett volna fordítanom a mérnököt, hogy felfedezzék a művészt (Ari Lennox). Fedeztem rá, hogy googling egy kifejezést a dalból: “Törje le Gitchy Gitchy Ya Ya-t.”

Komolyan, az internetek elképesztőek!

Ezen is, ez az erykah badu dal, táska hölgy … Ugh. Az életed módosítása. Pontosan hogyan hagytam ki ezt? Nyilvánvaló, hogy ez 10 éves.

Különben is, ne hallgass meg, hacsak készen állsz arra, hogy elemezze az életét mikroszkóppal, és hagyja el a mögött, hogy bármilyen szopás legyen, hogy teljesen szabadon engedje magát.

Bármi is van azokban a táskákban, hölgy, meg kell mentenie, mert ha nem fogod hiányozni a buszod!

Én véletlenül megbotlottam a következő művészre – H.E.R. (which means having whatever Revealed) — when I discovered an acoustic piano performance she did for her mom, which turned me into a crying mess…

So mysterious! She’s understood for hiding her deal with to a degree. She uses big dark sun glasses when she performs, as well as whenever you see her on camera, you never see a full photo of her visage.

Girl’s got some major pipes.

OK, so about that acoustic piano performance by H.E.R. that made be blubber like a baby? It’s a cover of this tune by artist Donny Hathaway…

But wait, there’s more. Donny Hatahaway’s version is likewise a cover, as the tune was very first recorded by Leon Russell.

HIRDETÉS

I know, so numerous layers!

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *