Nyers cukor test vaj nyers kókuszos + mangó

Legújabb és legnagyobb tar -ha talál!
Tartok egy céllistámat a telefonomon, mert ez a közismert, hogy ha lista nélkül megy, akkor egy kocsival teli, nonszenszel teli, és valószínűleg elfelejtette elfelejteni a szükséges elemeket (történetem élet). Megtartom a listát, mert így tudom, hogy megkapom, amit én, ya tudom, valójában szüksége van, lol!

Anyway, one of the things on my list right now is Raw Sugar Body Body Butter, which I recently discovered, and it’s been an fantastic product find.

HIRDETÉS

Megtartom a telefont a kezemben, miközben vásárolok, és mindent megteszek, hogy ragaszkodjak a listán lévő dolgokhoz.
Ez költségvetésbarát – 9,99 $ egy 7-oz. befőttes üveg! — but it feels like and performs as well as the $34 Caudalie Body Butter I love so much.

Ez egy vastagabb testű vaj, így nem olyan bolyhos, mint a bolyhos, mint a testvérek az eredetben vagy Pacifiában, de annak ellenére, hogy mennyire sűrű, ez még mindig gyorsan elnyeli (furcsa!).

Ez is hidratálódik, mint minden heck.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szeretem, hogy van egy csomó növényi olaj (olajbogyó, édes mandula, napraforgó és jojoba, az indítókhoz) a listán.

És azt hiszem, nagyszerűen illeszkedik. A nyers kókusz + mangó verziót használtam, de ananász + maqui bogyót is láttam a polcokon. A trópusi és finom, mint egy smoothie vagy egy gyümölcssaláta, és tetszik, hogy szagolhatom a bőre után, miután dolgozom, de mindenki más körülöttem nem tudom (ezt az El Hub-szal teszteltem).

Jó az utolsó cseppre
Ahogy láthatod az aktuális jar által, szeretem! Ez teljesen segít a száraz bőrem ellenőrzésében. Egyszeri napi hidratáló vagyok – egyszer, amikor reggel felébredek, és ismét éjjel felébredek, ami úgy tűnhet, mintha túlságosan tűnne, de nem is érdekel, mert nem akarok bőrrel lenni mint egy kopott bőr kézitáska.

A nyerscukor márka nagyon új számomra, de izgatott vagyok, hogy megpróbálok néhány más termékét. A testbutókon kívül cserjék, hajmaszkok, arc-tisztítószerek, kézmosó, samponok és klímaberendezések, és minden tanúsított szerves összetevőkkel készülnek. Ők is nem tesznek állatvizsgálatot.

Meg akarom próbálni a kézmosást, majd a testet mossa le, a vanília bab + cukor illatában.

HIRDETÉS

Ha nem élsz a cél közelében, fontolja meg magának a #blessed-et bizonyos módon, mert ez a hely egy idő mosogató. Ha a Tar-Ghay-i utazás nem szerepel a kártyákon, akkor a nyers cukor test vajat is megtalálhatja 9,99 dollárért egy 7-oz. befőttes üveg.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *