Soap & Glory’s $12 wintertime Wonderhand set Is right here to assist dry Hands across the Land

Sleigh bells ring,
Figyelsz rám?
A sávban,
A hó csillog.
Egy szép látvány,
Ma este örülünk,
Séta egy télen Wonderhaaand!

[Tapcsa beillesztése itt]

Aw, köszönöm neked! köszönöm neked! Olyan kedves vagy …

HIRDETÉS

LOL! Online Karácsonyi Caroling. Ezt a dolgot kell tennünk …

A kapcsolódó hírekben ez a 12 dolláros szappan és dicsőség télen Wonderhand Ajándékkészlet nem tudott sokkal jobb időt érni a földre a földön, hiszen bárhol a temps leesett, a száraz bőr viszketést és repedés volt.

A készlet három nagy minta méretű 1.69-oz. Csövek szappan és dicsőség kézi étel krémek Rosy Bergamot eredeti rózsaszín, csodálatos lime cukor összetörése, valamint Mandula Vanilla Smoothie Star.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ahhoz, hogy valóban mögé kerüljenek, először szereted az édesen illatosított lotionokat, valamint én ezt az időt az év körül, figyelembe véve, hogy mindhárom krém alakja. Másodszor, hé ott hidratáció! Tartok egy teljes méretű üveg kézi ételt az íróasztalon az asztalomon, mert pontosan mennyire hidratáló ez (L’Occitane Shea Butter Whipped Hand Cream még egy fave), valamint nagyszerű ahhoz, hogy sokkal több hordozható palack legyen Tartsd a pénztárcámat.

Mindhárom vastag, gazdag lotionok a shea vajból, az úton, valamint egy ideig tartanak, hogy teljesen süllyedjenek. kezek).

Ha a száraz kezed, vagy valaki, akit szeretsz, segíthet a segítő kéz, akkor felfedezheti a 12 dolláros szappan és dicsőség téli vázlatot, és most az interneten.

Karácsonyi Caroler Craziness

Kapsz Carolers a környéken? Minden alkalommal, amikor egy ideig fogunk, és – szinte szégyellni fogom, hogy elismerem ezt, de itt is megyek! — I never understand what to do when they come around, so I turn off all the lights as well as close the curtains, since that’s what my daddy would do when I was a kid.

Mindig megkérdezném tőle, hogy miért csináltuk, hogy mindannyian ott ültünk a sötétben, és csak azt mondják: “Gyümölcsbe akarnak venni!” abszolút semmilyen kontextussal vagy továbbá magyarázattal.

Komolyan, üdvözöljük gyermekkoromban …

Mindenesetre köszönhetően köszönöm az internet jóságának köszönhetően, mivel csak felnézettem a megfelelő szabályokat, hogy megfeleljenek, amikor a Carolers jön az ajtóhoz, és sokan azt sugallják, hogy köszönetet mondanak nekik a zenei ajándékukért, valamint azok használatáért a treat, like cookies or candy canes.

HIRDETÉS

Tehát most megértem, mit tegyek. I’ll provide them a few of my Trader Joe’s Dark chocolate Stars, instead of just sitting quietly in a dark space up until they leave.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *