Kendall Jenner új Estee Lauder rúzsával rendelkezik, és nyugtalanul érzi magát

nyugtalanul érzi magát? Ha igen, félelem nem, az intrepid rúzs felfedezője! Tapasztalat vár! Csak mutasson a webböngészõi Thinkamabab az Estee Lauder felé. Új $ 30 Patless Matte Red Rúzs, a jelenlegi szóvivő Kendall Jenner partnerségének terméke az internetes exkluzíven.

Rendelkezésre álló időre rendelkezésre áll, ez egy meleg, élénk mákvörös, egy lapos matt felület, amely hasonló a Mac Woman Veszélyhez.

HIRDETÉS

Ez büszkélkedhet az EL sima, valamint a kényelmes tiszta szín irigység matt formula, valamint a pigment, mint a maximális szint. Ha nyugtalanul viselsz, akár meg akarsz rúgni a sarkait, hanem az öröm táncát, vagy egy millió kacsa szembesülni. Vagy mindkettő ugyanabban az időben. Ez az egyik ilyen vörös, értem, mit mondok?

At this point, I believe it’s risk-free to state that mattes are back to stay, so let’s seal that statement with a kiss. Mwah!

Vagy nem. Lehet, hogy csak ideiglenes visszatérést végeznek, amíg a következő hatalmas ajakminta jön, ami remélem, hogy nem lesz hajlandó sötét lila ajakbélés, valamint a fehér fagyos rúzs 1997 körül.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mert nem tudom újra megtenni … csak nem lehet!

Más hírekben…

FRUFRU! Újra hazam!

Tegnap délután kaptam az enyém (köszönöm, Alis!), Tehát Le Fringe visszatért, baba.

Körülbelül egy hónapra tettem a látogatást, amikor elmentem a szalonba, hogy megkapjam a hajamot, hogy a hajamra vágjam, és a színezettek – egy igazság, hogy rendkívül büszke vagyok (lol!) Mivel az utolsó pillanatban csak várom Lehet, hogy találkozhatok egy találkozón.

De várakozásig, amíg az utolsó pillanatban nem vágja meg többé. Alis is always booked as well as busy, as well as sometimes I’d have to wait weeks, which would result in my hair growing unruly as well as me appearing like cousin It, so I’m trying to do the steady maintenance thing from mostantól.

Van egy pontom mindezzel, és itt is van, itt: Legközelebb egy szalonba megy, hogy a következő látogatás, mielőtt elhagyja (a szalon). Ez megakadályozza a leendő hajhellyel kapcsolatos szívfájdalmat, adjon neked valamit, hogy nézzen előre, és nagyszerű okot adhat a stylistával, valamint a barátaiddal (mindig szórakoztató!).

HIRDETÉS

Boldog Hump Day Ya. Whatcha ma főzött?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *