Chanel Rouge Coco Gloss: Fényes, nyári idő (és természetes) színek az állandó gyűjteményben

az ajkaid, de jobb!
Folyamatosan hallom a “rúzs visszatérését”, mintha valójában elment volna, de mit várok, hogy a fényesség visszatérése.
Juicy, slick és fényes fényesség.

Ezek néhány Chanel glosses, amelyek mindegyike állandó gyűjteményükben lakik (32 dollár), hogy az utóbbi időben szeretlek.

HIRDETÉS

Először 166 fizikai. Ez egy korall, finom arany csillogással. Ha az ajkai pigmentáltak, mint az enyém, 166 jól néz ki, de tényleg nem bánom, hogy egyáltalán. Igazából szeretem, mennyire finom ez a saját, de ha sokkal több színt vágyik, akkor is könnyű fokozni a korall rúzs vagy ajak ceruza alaprétegét.

Next, there’s 744 Subtil, which also has major summer time vibes. Ez is korall, de rózsaszín hangok (csak mondtam Rosie … hiányzik a macskám!). Ez egy kicsit sokkal pigmentált, mint a fizikai, és visszafordulok oda-vissza a két nap között, mert egy lánynak van lehetőségei.

Ezután 724 égett cukor van, amely arany karamellbarna. Jól működik a klasszikus nyári eyeshadow árnyalatokkal, mint az arany, ropperek, bronzok és rózsa arany. Ha olyan árnyalatokba vagy, mint a Mac Teddy vagy PowerSurge, vagy Tom Ford Spice, komolyan, nézd meg.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Utolsó, de nem utolsósorban, van 792 Aphrodite (A.k.a. “a kék fény”). Kétségtelen, hogy a csőbe süllyed, de a tényleges megjelenésben alulról érzi magát. Ne kérdezd meg, hogy hogyan, de a kék csak egy kis fényerőt ad hozzá.

Ooh, La La!
166 Fizikai
744 Subtil
724 égett cukor
792 Aphrodite

HIRDETÉS

Chanel rajongók, amelyek a kedvenc Chanel fényes árnyalatok? Ne feledje, hogy többé nincs szükségem … de érdeklődési gondolatok szeretnék tudni! Úgy értem, nem fáj, hogy néhány a kívánságlistámban, ugye?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *