28 nap

A hagyományos függőség-helyreállítási modellek azt sugallják, hogy a vásárlás megtörni szokás, az egyiknek 28 napot kell megadnia (néhány irodalom még azt mondja, hogy 21 nap – Whoa ott van Buckaroo!) Nos ma a tervezett Vásároljon 2015. Szóval hogyan voltam? Azt hiszem, csodálatosan csináltam!

Bwahahaha! Láttad a célbejegyzést?

Komolyan nem sikerült. Két héttel ehhez csatoltam. De a védekezésemben mindig azt állítottam, hogy az én bukásom 1), ha az egyik HG elemem megszűnt 2) Ha egy márka / áruház, amit boltban zárt / balra vásárolok Kanadában. A TargetGate ™ az utóbbi kategóriába esett.

A TARGETGATE ™ -hez a január egy kicsit abnormális hónap volt. A levélben néhány olyan elemet kaptam, amelyeket az új évet megelőzően vásároltam:

• Guerlain az Emilio Pucci Terra Azzurra Bronzer & Blush
• Guerlain Perles d’Azur meteoritok Emilio Pucci által
• Dr. Mascara fixer Longlash Up Curl Fix Finishing Fix (Lash Primer)
• Dr. Mascara Fixer Volume Up Curl Fix Finishing Fix (Lash Primer)
• A koreai fellebbezési minták válogatott baggy, mint az én ajándékom, beleértve a lioele-t, a bb krémen túli (amit akartam kipróbálni!), Bioré-típusú orrcsík, szérum stb.

A Guerlain a PUCCI tételek voltak az utolsó Hurray 2014-ben (hasonlóan az MCD-hez, mielőtt az étrend megkezdése előtt mennek) – korlátozott kiadás 2012-től, hogy rúgtam magam, mert nem kaptam meg, amikor megjelentek. Megállapítottam egy megbízható eladó az eBay-en, aki eladta a BNIB-t (vadonatúj dobozban), megfizethető áron. The lash primers were recommended by youtuber Saaammage in her 2014 favourites, after I enjoyed that video I immediately went online and bought it – it took over a month to arrive in Canada from Korea. Megpróbálok megfizethetőbb alternatívát találni az aktuális sok szeretett lash primer, a Shiseido tápláló szempillaspirál bázisához, amely 25 dollárba kerül. These Dr. Mascara ones are $9 each and have fantastic reviews online. Szorít valakinek.

Én is kaptam egy késő karácsonyi ajándékot a barátomtól, r:

Sehol sem vásárolnám az én nem vásárolt politikáim azt mondják, hogy nem tudom elfogadni az ajándékokat a fellebbezési tárgyakról. Kiskapu!
Tehát a TargetGate ™ nettó hatása, az online vásárlások és az ajándékok jelzik, hogy a Stash számok megváltoztak:
+ 1 szemhéjfesték paletta / 12 árnyalat (cél) = 616 szemhéjfesték (minden árnyékot számolnak egy palettán valóban, a huh számot sews!)
+ 1 szem / +2 arckefék (cél) = 225 szem / 135 arckefék
+ 1 szemceruza (cél) = 76 szemheles
+ 1 arcpor (guerlain) = 106 alap smink
+ 1 Bronzer (Guerlain) = 15 Bronzers (nem jegyeztem ezt a készletemösszegemben, mert ez a többi kategóriához képest. Még 15 bronz sokat, aki nem használja a bronzokat rendszeresen …
+ 2 szempilla primerek =? Nem nyomon követem az én szempillaspirál stash-t, tekintettel arra, hogy ilyen gyakran ingadozik
+ assorted bath products = ? I haven’t counted my bath product stash

I’ll be doing a lot more in-depth reviews on the new items once I get a chance to try everything out properly. and I’ll post an update in February on my No-Buy status… stay tuned!

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre egy PAL-ra (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Guerlain Terra Azzurra Gyűjtemény Emilio Puccidon nem túl izgatott, ez nem egy új Guerlain Terra Azzurra gyűjtemény Emilio Pucci. Ez a nyári 2012-es gyűjteményből származik. Én csak 3 év túl későn. De azt hiszem, jobb, mint soha! I gotten the Terra Azzurra Bronzing Powder & Blush, and the Meteorites Perles…
Május 7, 2015 “szépség”

Mascara Base: Shiseido vs Dr. Mascara FixerContinuing with Lash Week, today I’ll be checking out mascara bases. Mi az a szempillaspirál bázis? Olyan, mint egy láncindító a szempilláin. Nem hittem a hype-hez, amíg megkaptam a Shiseido GWP mintáját, majd konvertáltam. Late last year, I bought a Korean mascara base…
Május 19, 2015 “szépség”

Guerlain Météoritesguerlain Météorites egy kultusz klasszikus – nincs sokan hozzáadhatom a történelemhez és információhoz, ami már ott van, így megmutatom, hogy mi vagyok, és gondolataim vannak. Megpróbálom megírni ezt az egész hozzászólást anélkül, hogy a szógolyókat használnánk (kivéve az egyiket), …
2015. szeptember 1. “szépség”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *