New From roam Beauty: trip For two blush as well as Bronzer Duo, hidden glow Brightening Cream, as well as the trip for two blush as well as Bronzer clean

The fastest path to glowing
“Furcsa dolgok alatt, amit kevesebb mint 5 perc alatt végezhetek, ha abszolútnak kellett volna lennie”? 25 Spartan Race stílusú Burpees, azonnal betartották a nagyon kevés sminket.

Elülső, a szempillaspirál, a fényesség, valamint az új termékek a Roam Szépségből.

HIRDETÉS

(Side note: This occurred to me in HIIT class as I sprinted around a car parking great deal bring a 15-pound medicine ball. amazing the things you believe about when you’re out of breath as well as about to toss your cookies.

Trip két blush, valamint Bronzer Duo ($ 36, valamint két árnyalatú)

Néhány Bronzer / Blush Duos olyan telített, hogy gyorsan megjelenhetsz, mintha Duran Duran-csíra van az arcodon, de ezek a matt duosok célzottan paredálják a pigmentet a leggyorsabb keveréshez, amit valaha tapasztalnak. Szeretem elkezdeni a blush-ot az arcom almáján, majd összekeverik a Bronzerrel egy gyors, természetes megjelenésű arcát.

Bellini / Costa Rei a könnyebb lehetőség, valamint a Daiquiri / Tulum a sötétebb.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Rejtett ragyogó fényszóró krém ($ 40)

Veszélyesen csillapítja, ha nagyon először szivattyúzza ki, de amikor elkezdi összekapcsolni, mindössze annyit látsz, hogy a leginkább finom, valamint a sugárzó arany ragyog, anélkül, hogy ragyogóan ragyogna. Lényegében olyan, mint a Mac csodálatos természetes ragyogó fényerének arany verziója.

Én vagyok a Dewy-All-over Kinda Gal, így amikor kihasználom ezt, fél szivattyút fogok dolgozni az üzletem körül a fényvédő után, valamint akkor elkerülem az alapot, a rejtegetőt és a port. Ez minden, amire szükséged van a harmatos, sugárzó bőrre.

Trip két blush, valamint Bronzer tiszta ($ 34)

Mind a blush tiszta, mind a szögletes bronzer tiszta, puha, szintetikus sörték, valamint tiszta fejek, amelyek egy kicsit kisebbek, mint a szokásosnál, amit ebben a helyzetben szeretem, mivel ilyen pontosak.

HIRDETÉS

Összességében sok van egy nagy dolog, amit szeretek ezekről a Roam Charm termékekről, valamint ha érdekel, felfedezheti őket az interneten, valamint a Sephora Legjobb Meow-ban.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *