Mi az a fellebbezés, amit kihasználtál, hogy ezt megtehesse?

Mély gondolatok!
Őszintén szólva, olyan sok dolog … és ez megkérdőjelez engem, hogy mit csinálok most, hogy engem flinch a jövőben, ha ha ha!

Egy pár meglehetősen új volt, mintha naponta nem mosom a hajam. Ez a fázis alatt volt, amikor a hajam hosszú volt, valamint karamell barna szőke csíkokkal, valamint hogy segítsen fenntartani a színt, és tartsa azt, hogy olyan jól száraz legyen, megpróbálnám pontosan látni, hogy mennyi ideig tarthatnék Ez a héten anélkül, hogy mosás a hajam. Néhány héten négy vagy öt napig megyek mosás nélkül.

HIRDETÉS

Egyrészt, ez sok időt takarított meg reggel óta, mivel csak azért, hogy a hajamon az első napon, és aztán nem igazán kell csinálni, amíg újra megmostam, így a hajformázási időm egy percig reggel, ami fantasztikus volt.

Továbbá, hogy ne töltsön el időt a zuhanymosásban, és a kondicionálás is fantasztikus volt, de tudod, hogy … végül csak elfogyottam, hogy vigyázok egy viszkető fejbőrre, valamint a zsíros gyökerekre, valamint lassan visszatért a mosás rutinjába minden nap. Ez valóban rúgott, amikor következetesen kezdtem dolgozni. Most, hogy még egy napos gyökerei is meghaladnak.

Ugyancsak egy varázslatos voltam, ahol napi teljes lefedettségi alapot használtam – alapozó, alapozás, színes korrektor, rejtegető, por, az egész kilenc méter. Fantasztikusnak tűnt a képeken! – Ugyanakkor dang, lány … Munka volt. Hiszek abban a pillanatban, hogy legalább 45 percet blokkoltam, hogy a sminkbe tegyem.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Most ritkán viselek a teljes lefedettségű alapot, mivel nem tudom tolerálni az érzést, mintha egy csomó dolgot használok a bőrömön, és a teljes lefedettség egész nap használata egész nap, naponta megyek Yeeouch!

Természetesen volt a sok kétséges fellebbviteli döntés, amit a 90-es években tettem. Az, aki megragadja a legtöbbet, az egész szemöldökemet elhúzza!

HIRDETÉS

És veled mi van? Mi az a fellebbezés, amit kihasználtál, hogy ezt megtehesse?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *