Szombat szörfözés, szeptember 5, 2020

Örömmel Labor Day hétvége, srácok.Ha szükséged van rám, meg fogsz találni engem az első udvarban, más módon “a nemesített projekt, amely hónapok óta kísértett.” Ma térdre fogok térni a szennyeződésben, mert lefeküdtünk a Sood-ot … ami ezekhez a szépségekhez vezet. El Hub jött haza, ezekkel a javított Meyer citromfákkal a Costco-tól a másik nap. Megütötte az ajtót, és amikor kinyitottam, azt mondta: “Nézd, mit kaptam ya!” (Én válogatom a citromaimról, és ismertek, hogy a Meyer citrom erényeire és továbbra is ismertek.)

I often see these big, bushy lemon trees around the neighborhood, so I’m hoping that will happen with these guys, and the day will come when I’ll be so overloaded with lemons that I won’t even know what to finish with magamat. Én leszek tészta Al Limone és Citrom Bars maradt és jobb!Nézzük meg, hogy az élelmiszer álom, mi? LOL!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Most, miközben elindulok a citrus látás mozgásakor, itt van a Charm olvasás a héten …?

Ez az ősszel, sokkal több híresség lép be a Charm játékba, új sminkvonalakkal. Selena Selena Gomez csak elindította a ritka varázsa Sephora-t. Az összes ritka varázsa-értékesítés egy százaléka adományoz a Ritka Impact Alapnak (a Gomez által indult, amelyet tavaly júliusban indítottak), amely ambiencian az elkövetkező évtizedben 100 millió dollárt emel, hogy segítsen megoldani a mentális egészségügyi szolgáltatások hiányosságait az alulmaradt közösségek számára.

A korábbi MTV Reality TV Star LC, más néven Lauren Conrad, csak egy sminkvonalat is elindított. Ki tenné a lányt, akit Stephen nem választott a Laguna Beach-en, és hogy Heidi elárulta a dombokat, olyan marketing erővé válna? Jó neked, Lauren! Készítsen limonádét azoknak a citromból!

És ez nem csak a sminkvonalakat indító hírességek. Swedish perfume brand Byredo (two words: GYPSY WATER) is now selling a makeup line with lipsticks, multi-use color sticks, lip balm, mascara, black liquid eyeliner and three eye shadow palettes with the funkiest packaging.

Újra beszélve, itt van az Anastasia, a L’Oréal, a városi bomlás és még sok más.

Csak abban az esetben, ha lookin “, hogy néhány online bájt vásárlást végezzen a munkaerő-napi hétvégén …

I can’t wait to view the new live-action remake of Mulan, which is available now for $30 on Disney+ (but will stream for totally free starting in December), and you better believe I’ll be checking out the hair and makeup . Két évet vett igénybe a haj és a sminktervező Denise Kum, hogy a film karakterek életre.

5 smink javaslat a Trichotillomania emberek számára

Pat McGrath megosztja titkait egy természetes ragyogáshoz.

Hogyan használják a charm technológiáját a Coronavirus küzdelemben

Az egyik kedvenc filmem, valaha. könnyen tíz!

Fun Tény: Egy thai étteremben ettem Marin megyében, ahol Bonnie Raitt ismert, hogy lóg, de soha nem láttam itt.

Awww

Én csak megtekintettem Salma Hayek egy filmben Alec Baldwin, az úgynevezett “részeg szülők”, és a képregény időzítése kifogástalan. szeretem őt!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *