Szombat szörfözés, augusztus 17, 2019

Nos, ott. (Igen, ez a mama macska, akivel találkoztam a múlt héten!)
G’Morning, édes lány!

Első dolgok Először: Üdvözöljük a hétvégén. ? ️? I know you probably want to use it to get stuff done, but don’t forget to take some time to take care of *you* today, even if it’s just 15 minutes sitting in your air-conditioned automobile listening to music (now THAT’s Az én ötletem “Me Time”), vagy a bevásárlóközpontba egy pár óráig, hogy néhány ablakot vásároljon.

HIRDETÉS

Rövid és édes szombat szörfözés ma, mert az Uber anya kötelessége vagyok, Connor Claire vezetése különböző kisgyermekes találkozókhoz, amelyek két játék dátumot tartalmaznak – egy másik emberi gyermekkel és egy macskával.

Annak ellenére, hogy nem tudom megállítani a lapok összehasonlítását (ez normális, azt mondták), hogy a mama macska találkoztam a múlt héten egy Pal otthonában, aki szintén Kitty Foster anyja is volt, és én csak finom vagyok , Gondolom. Most Connor ma találkozik vele, és remélem, hogy együtt járnak.

Coywolf will probably make a beeline for the mama cat’s kittens, and will probably beg and plead for one, but the plan is to say that they’re all spoken for… That’s the plan, in theory, at least, ha ha!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A mai olvasás …

More evidence that cat ladies are slowly taking over the world: Swedish scientists have developed a vaccine to make cats less allergic for the ladies (and gents) who love them.

Ha elég szerencsés ahhoz, hogy hosszú, elbűvölő szőrmével éljenek, itt vannak a három legjobb vágóhordozó a macskák számára a szőnyegekkel, nyüzsgés szerint.

Négy gyakori hibák Arcisták látják ügyfeleiket egész idő alatt (páros vagyok egy pár)

Nars közzétette egy videót olvadó rúzsról, amely úgy néz ki, mint egy haver junk, és az emberek őrültek. Üdvözöljük az interneten!

Néhány technikát arról, hogyan készítsünk fényes szemeket az Ön számára

Tudod, hogy oda kell menned, ugye?

Igen, kérem.

Abban az esetben, ha hiányzott a “90-es évek …

HIRDETÉS

Mondd el nekem valami jó, macska hölgyeim!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *