Jó lányok és fantasztikus smink

Amikor a jó lányok rosszul mennek
Amikor a jó lányok három hölgye nem rabolja meg a helyi finom és körültekintő kedvezményes élelmiszerboltot; elrabolták, a hátsó udvar faházakban támadnak; or laundering counterfeit money, I suspect they’re reading beauty blogs, watching YouTube makeup tutorials and stalking the aisles at Sephora.

Miért?

HIRDETÉS

Mivel a smink mindig a ponton van! Ki tudta, hogy a bűnözés életébe tartozó külvárosi anyukák kihúzhatják a csillogó olajfedéleket?!

Most kezdtem nézni ezt a sötét vígjátékot a Netflix-en (szezonban kapható), és alaposan élvezem a történetvonalakat és az arcfestéket.

Bárki, aki csinálja a sminket (szeretném tudni, ki volt) a három vezető hölgy számára, sok móka van fényes vörös rúzs, olvadt fémes szemhéjfesték, csillogó csillogás és hibátlan alap. It’s dramatic, yet still totally wearable, so no Sharpie Instagram brows, because, ya know…suburban moms in Michigan who commit federal crimes are that much more interesting to watch in a getaway automobile when they’re wearing electric teal liner and coral lips!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Annak ellenére, hogy a smink az egyik kedvenc részem, a karakterek és a hibáik is nagyon érdekesek.

Az előfeltétel? three suburban moms/BFFs fall upon dire economic circumstances, and thus stumble into a life of crime in order to keep their families afloat.

Beth, played by Christina Hendricks, is a housewife whose spouse loses all of their money after an affair and a series of bad financial decisions. A nővére, Annie, Mae Whitman játszik (emlékezz rá a szülésre?), Az éretlen egyedülálló anya harcol a lánya őrizetében. Comedienne and actress Retta plays Ruby, their lifelong pal and unofficial member of the family, has two kids (one with a serious illness) and is married to a cop-in-training.

A bűnözésbe és a könyvekből származó tevékenységek reményei reménykednek számukra, mivel pénzügyi szabadságot kapnak, de azt is sikoltozik, “Noooo! elsétál!” a tv-ben nagy pillanatok alatt.

HIRDETÉS

Ez az egyik könnyű, élvezetes show, amellyel lefekszel, miközben az ágy előtt nyújt. Szeretem ezt követni, de nem érzem túl hangsúlyozta … Gondolom, hogy Midsomer gyilkosságok találkoznak karmokkal. ??

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *